15. GRAND TOUR DE RENAULT TAIPALSAARELLA

15. Grand Tour de Renault pidettiin Taipalsaarella 30.7-1.8.99. Paikalla oli parhaimmillaan noin 150 henkeä.

Alla muutama kuva tapahtumasta.

yleiskuva

Autoja ei tällä kertaa saatu sievästi kasaan yhdelle alueelle vain ne jakautuivat vastaanottoalueen läheisyyteen. Kuvassa alue, joka vei eniten huomiota, sillä jostain syystä kolme Alpinea kiinnostivat (koskaan aikaisemmin niitä ei ole ollut läsnä yhtä monta).

Renault 5 GT Turbo

Harvinaisuus tämäkin ja niin hyvässä kunnossa, että voisi olla tulossa suoraan tehtaalta.

Sämpylä ja Megane

Suosikkeja eri aikakausilta.

4CV:n moottori

Alkuperäiskunnossa oleva 4CV. Kuvasta voisi kuvitella, että käynnissä on moottorin siunaus mutta siihen ei ole tarvetta, sillä kone kehräsi kuin mummon rukki.

Mölkkypeli

Käynnissä tiukka mölkkykisa. Ilta hämärtyy mutta peli jatkuu. Jos joku ei tiedä, niin mölkky on erittäin hyvä seurapeli, joka vaatii sekä taktikointia että tuuria.

Kunniajäsen Wellu Heinänen

Vuosien ansiokkaasta työstä Renault-kerhon hyväksi päätti Renault-kerho kutsua Wellu Heinäsen kerhon kunniajäseneksi. Tunnistatteko, mikä auto Renault- pulloa kuljettaa?

Kaikissa 15 kokoontumisessa paikalla olleet

15-vuotisjuhlan kunniaksi palkittiin myös kolme kaikissa kokoontumisissa käynyttä kerholaista (Aino ja Antti Mikola sekä Wellu). Pullojen etiketit olivat suunniteltu erikseen tätä tilaisuutta varten.

Kesän kolme kauneinta

Valkoisten vuosi. Oikealla selvä voittaja, Kjäl Lindroosin A110, joka oli erittäin siisti, kuten Zalin autot yleensänkin. Ansaittu voitto. Keskellä Antin A110, joka oli "tuonti kunnossa". Talven aikana auto tullaan viimeistelemään, joten ensi kesänä taitaa sijoitus muuttua. Vasemmalla Tiaisen Floride, joka oli kunnostettu esimerkillisesti (mm. rättikatto todella upeaa työtä).


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun gtdr/kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
Postia kerholle postia@renaultkerho.net