EUROCAR SHOW HELSINGIN JÄÄHALLISSA

EuroCar Show pidettiin Helsingin jäähallissa lauantaina 8.5.1999 Järjestäjien mukaan paikalla kävi n. 5000 henkeä ja autoja oli esillä 120.

Alla muutama kuva tapahtumasta.

yleiskuva

Yleiskuva päähallista. Kuvan keskellä näyttelyn vanhimmat autot. Oikeassa reunassa vastaavasti uusimmat. Toisessa hallissa oli WW-expo, jossa oli myös mielenkiintoisia autoja.

Renault Alpine 310

Kerhon esittelypiste oli aivan sisäänkäynnin vieressä. Kuvassa Renault Alpine 310, joka herätti paljon mielenkiintoa ja ihmetystä yleisön parissa. Esittelypisteessä oli nähtävillä julisteena kaikki 100 vuoden aikana valmistetut Renault-mallit sekä Suomen Renault-kerhon kerholehtiä, jotka saivat huomiota ja ihailua korkeasta laadusta.

minejä

Paikalla oli muitakin merkkikerhoja. Miniharrastajat olivat tulleet runsaslukuisina ja nähtävillä oli hyvin rakennettuja autoja. Mineissä tuntuu oleva näppärästi irroitettava nokka, joka tekee ainakin huollot helpoiksi.

pieniä autoja

Joukon hilpeimpiä autoja olivat pienten autojen harrastajien tuomat todellakin pienet autot. Tuollaisella mallilla ei ainakaan tule parkkiongelmia.

Renault Floride

Näyttelyn helmi. Renault Floride keräsi ihasteluja myös niiltä, jotka olivat muutoin kiinnostuneempia urheilullisemmista autoista.

polkumallinen Renault Caravelle

Renault Caravelle, tosin vain polkuautona mutta silti moni Renault-harrastaja ottaisi omakseen koska tahansa.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
Postia kerholle postia@renaultkerho.net