Jour Gordini Ahvenistolla 28.5.2000

Harrastajille tarjoutui mahdollisuus kokeilla autojaan sekä taitojaan Ahveniston moottoriradalla. Toki myös muilla merkeillä pääsi ajamaan, sillä harvoin radalla oli liikennettä ruuhkaksi asti.

Alla muutama kuva tapahtumasta. Lisää kuvia löytyy Henrik Mäkisen kotisivuita sekä Juha Moision Gordinisivulta.

kuva

Ensimmäisenä radalle pääsi Tapio Piittari R8 Gordinillaan. Tosin hän olikin lähtenyt liikkeelle kotoaan jo kello 6. Muutaman harjoituskierroksen jälkeen alkoi konekin käydä hieman tasaisemmin, eikä yöllä radalle tullut kosteuskaan näyttänyt haittaavan menoa.

kuva

Henkan uusin viritys, R15, ja kuten kuvasta saattaa päätellä, niin kyse ei todellakaan ole normaalista R15:sta (vai oletteko joskus nähneet vakiomallin konetilassa bensanpainemittarin?). Koeajon jälkeen omistaja näytti ihan tyytyväiseltä, joten ilmeisen onnistunut viritys.

kuva kuva

Antin A110:n on saanut talven aikana uuden värin ja konehuoneenpuolellakin on selvästi tapahtunut jotain. Kyllä tuollaisella namupalalla kelpaa ajella muuallakin kuin radalla. Paikalle saapuneille riitti katseltavaa enemmänkin, sillä nähtävänä oli myös Zalin A110.

kuva

Siistejä Sinisorsia oli paikalla muitakin. Todennäköisesti jossain vaiheessa kisailtiin useammankin Gordinin voimin mutta itse en enää silloin ollut paikalla.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
Postia kerholle postia@renaultkerho.net