Ranskalainen visiitti 28.5.2000

Ranskalainen visiitti Kangasalla Mobilian parkkipaikalla tarjosi harrasteautojen ystäville tilaisuuden nähdä Ranskalaisten merkkikerhojen autoja. Mobilia on jo usean vuoden ajan toiminut tilaisuuden pitopaikkana ja sen parkkipaikalle autot ovat hyvin mahtuneet. Vaikka itse paikka onkin hyvä, niin tuntuu hieman siltä, että paikan vaihtelu voisi piristää itse tapahtumaa, sillä kovin paljoa uutta ei edellisiin vuosiin verrattuna ollut nähtävillä.

kuva

Kuin kaksi marjaa. Oletteko muuten huomanneet, että tv-mainoksissa on esiintynyt sekä keltainen että punainen Tippa. Kuvan keltainen kuuluu Pekka Vilenilla ja on se Tippa, johon isot miehet mainoksessa mahtuvat. Vaikka toisen mainoksen Tippa onkin punainen, niin se ei kuitenkaan ole kuvan auto, jonka onnellinen omistaja on Kari Kitti.

kuva

Tässä on menossa ko. Tippojen ihailu.

kuva kuva

Rompetori kuuluu oleellisena osana tällaisiin autotapahtumiin, sillä suurinta osaa puuttuvista osista ei ole enää tarjolla kaupan hyllyillä. Kauppakin kävi ilmeisesti ihan mukavasti vaikka kuvaan ei olekaan eksynyt kuin yksi ostaja.

kuva

Tästä kuvasta löytyy kolme sitikkaa eri aikakausilta sekä yksi Volga. Tunnistatko mitkä mallit?

kuva

Muusta kalustosta poikkeava kulkuneuvo. Merkkiä en edes yritä arvata, sillä en tullut sitä tarkistaneeksi kuvaa ottaessa. Ajaja oli pukeutunut asianmukaiseen asuun, mikä oli piristävä poikkeus muusta massasta.

kuva

Kalustoa vanhimmasta päästä. Tässä on sitä menneiden aikojen eleganttia, jota kelpaa myös muiden kuin Citroen-harrastajien ihailla. Edellisinä vuosina näitä on ollut enemmänkin esillä mutta valitettavasti vanhimpia autoja näkee nykyään harvemmin.

kuva

R10. Hienoa, että näin hyväkuntoisia yksilöitä on vielä tallella.

kuva

Renault-kerholaisia nauttimassa pienestä välipalasta. Toki monet muutkin olivat ottaneet picnic-korit mukaan, sillä mikäs sen mukavampaa kuin jutella ystävien kanssa, katsella autoja ja nauttia pientä purtavaa.

kuva

Renault Floride ja A110. Kumpikin auto edustaa kädentaitoja parhaimmillaan ja molemmat keräävät aina ympärilleen katselijoita ja kuvaajia.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
Postia kerholle postia@renaultkerho.net