Ranskalainen visiitti 20.5.2001

Ranskalainen visiitti järjestettiin tänä vuonna Auto-Bonin tiloissa Vantaan Koivuhaassa. Samaan aikaan oli myös normaali autonäyttely, joten visiitti tarjosi autoa hakeville tilaisuuden nähdä Ranskalaisten merkkikerhojen autoja.

Sääennusteet eivät luvanneet etukäteen kovin ruusuisia kelejä ja se todennäköisesti vaikutti myös osallistujiin, joita oli vähemmän kuin yleensä. Ilmeisesti vanhemmalla kalustolla ei lähdetä liikkeelle, jos ilma ei ole hyvä.

Renaultteja sekä Citroeniä oli paikalla ihan mukavasti mutta Peugeot-harrastajia oli liikkeellä selvästi nihkeämmin. Rompetorille oli varattu oma katoksensa (eli sade ei olisi haitannut) mutta myyjiä oli vain muutama.

kuva

Myymälän puolella oli näyteillä harvinaisuus Citroen Coupe Leman DS 21, jota on tehty vain 16 kappaletta. Koska autot on tehty käsityönä, niin ne ovat varmasti yksilöitä ja varaosien saaminen voi joskus vaatia kekseliäisyyttä.

kuva

Rättärit ovat aina olleet hyvin edustettuina, kuten nytkin. Tässä kuvassa vain osa autoista. Huomatkaa tumman puhuva taivas vaikka täytyy todeta, että sateelta vältyttiin. Tosin tuuli hoiti osansa sitäkin reilummin.

kuva

Tippoja oli erityisesti kutsuttu oikein kutsukirjeellä mutta valitettavasti paikalle ei ollut saapunut kovinkaan montaa ja näin Tipparivissä oli tilaa myös muille malleille.

kuva

Kauppaa käytiin myös suoraan takakontista. Arvoitukseksi jääköön, mikä oli kaupan kohde.

kuva

Esillä oli hieman raskaampaakin kalustoa. Omalla tavallaan hyvin tyylikkäitä ja keräävät varmasti aina katseita.

kuva

Huoltohalliin oli kerätty hieman harvinaisemmat yksilöt (ja lämmittelyä kaipaavat).

kuva

Joista yksi kuvan avomalli (harvoja paikalle saapuneita Peugeotteja).

kuva

Visiittiin kuuluu ehdottomasti piknic ja vaikka on sormet kohmeessa ja kaulaliinat käytössä, niin jostain saadaan aina sen verran suojaisa paikka, että päästään grillaamaan ja nauttimaan palat patonkia. Sään eduksi voidaan mainita, että juomien lämpötila oli varsin oiva ilman erityisempiä toimenpiteitä.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
Postia kerholle postia@renaultkerho.net