Kokoontuminen Tampereella 29.11.98

29.11.98 kokoontuivat Renault-harrastajat Tampereella Pirkanmaan Käyttöautossa. Vaikka tieto kokoontumisesta tulikin melko lyhyellä varoitusajalla, niin paikalle oli tullut porukkaa oikein mukavasti.

Alla muutama kuva tapahtumasta.

kuva

Ei kokoontumista ilman Savikkaa. Vaikka Savikka ei ole kauneimmasta päästä, niin poikkeuksetta se herättää aina huomiota. Vieressä mukava menopeli 70-luvun alusta (R16).

kuva

Kangoon ulkomuoto herättää monenlaisia mielipiteitä. Kerholaisten parissa se on todettu varsin sympaattiseksi. Tuleekohan siitä vielä hitti harrastajien parissa. Kuvan auto oli melkein neitsyt matkallaan.

kuva

Kahvi maistuu matkalaisille. Pirkanmaan Käyttöauto oli järjestänyt mukavasti tarjottavaa, varsinkin hedelmät olivat loistava oivallus.

kuva

Kesän kokoontumiskuvia käytiin läpi varsin ahkerasti. Tarjolla oli kuvia myös työn alla olevista projekteista sekä eri maiden kerholehtiä. Hollannin ja Japanin taitoisia tulkkeja olisi kaivattu mutta onneksi lehdissä sentään oli kuvia. Tässä kuvassa kello näkyy!!! (kyse on Alpine kellosta, jota ei joka pojalla olekaan).

kuva

Hieman yleisnäkymää. Kuulumisia vaihdettiin ja tutustuttiin Renaultin uusiin malleihin. Koeajolle pääsi kokeilemaan kaikkia paikalla olleita malleja.

kuva

Tuntemattomana esiintyvä harrastaja esittelee viimeisintä sijoitustaan eli Renault-lippistä. Laadukasta tekoa oleva talvilippis oli suosittu sijoitus harrastajien parissa. Myös muu merkkituote kävi hyvin kaupaksi, sillä tarjolla oli laaja valikoima tuotteita. Jos poikkeatte Tampereelle, niin käykää ostoksilla, sillä valikoima on laajempi kuin useissa muissa myymälöissä.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
Postia kerholle postia@renaultkerho.net