Vuosikokous Tampereella 24.3.2001

Vuosikokous pidettiin jälleen Tampereella Pirkanmaan Käyttöautossa klo 14 ja paikalle oli tullut noin 30 henkeä. Ennen vuosikokousta myös kerhon hallitus piti oman kokouksensa.

kuva

Väki oli saapunut paikalle hyvissä ajoin ennen kokoontumista, sillä tiedossa oli Käyttöauton tunnetusti laaja oheistuotevalikoima. Ongelmia näytti aiheuttavan vain oikean värin valinta.

kuva

Tarjolla oli monenelaista Renault-aiheista tavaraa, kuten esimerkiksi kuvan takit, jotka normaalisti maksoivat 750 mk mutta nyt kerholaiset saivat ostaa niitä 150 mk jäsenhintaan. Valikoimassa oli myös tyylikkäitä nahkatakkeja ja college-asuja, jotka taidettiin myydä miltei loppuun (meikäläisenkin vanhat Renault-verkkarit pääsevät viettämään ansaittuja eläkepäiviä).

kuva

Kuva kokouksen alusta, jossa Käyttöauton edusta toivotti kerholaiset tervetulleeksi ja kertoi samalla meille varatusta yllätyksestä. Pääsisimme kokouksen jälkeen katsomaan uutta Lagunaa! Itse kokousasiat käytiin tuttuun tapaan reippaasti läpi ja hallituksen jäsenten valinnatkin hoituivat ilman äänestyksiä. Lehden tilanteesta keskusteltiin kaikkein pisimpään ja nyt pyritään vakaasti kahteen lehteen vuodessa. Tämä tosin edellyttää sitä, että harrastajat myös kirjoittavat juttuja. Tänä vuonna tippa täyttää 40 vuotta ja siihen liittyvistä asioista keskusteltiin myös vilkkaasti. Asia tullaan huomioimaan jollain tapaa syksyllä. Tarjolla oli perinteiseen tapaan kahvia ja pullaan, josta kiitos Pirkanmaan käyttöautolle.

kuva

Kokouksen päätyttyä oli vielä tilaisuus tehdä hankintoja (mitä myös hyödynnettiin runsaasti), ennen kuin siirryimme huoltohallin puolelle katsomaan kahta uutta Lagunaa. Voitte varmaan arvata, että kuhina autojen ympärillä oli melkoinen (kuvien ottamiseksi piti hieman hätistillä harrastajia kauemmas).

kuva

Erinomainen väri tekee tästä suorastaa karamellin. Jos auton vaihto on ajankohtaista, niin...

kuva

kuva

kuva

Kun kerholaiset lopulta saatiin raahattua pois huoltohallista, niin jäljellä oli vielä huutokauppa, jossa paikalla olleet tyhjensivät loput markat kukkaroistansa ja saivat vastineeksi laadukasta Renault-tavaraa erittäin huokeaan hintaan. Mitähän mahtoivat emännät kotona ajatella, kun isännät tulivat kotiin uusine hankintoineen (mukanaan esim. Megane-autorata).

kuva

Osa lähti vielä lopuksi syömään paikalliseen ravintolaan. Ruokaa nautiskellen ehdittiin vaihtaa kuulumisia paremmin kuin päivän pyörteissä.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
postia@renaultkerho.net