Vuosikokous Tampereella 23.3.2002

kuva6

Vuosikokous pidettiin Tampereella Pirkanmaan Käyttöauton uusissa tiloissa klo 14 ja paikalle oli tullut hieman yli 30 henkeä. Ennen vuosikokousta myös kerhon hallitus piti oman kokouksensa.

kuva1

Kuvassa kerhon hallitus. Vasemmalta lukien Antti Mikola, Merja Takalo (varajäsen), Jukka Hartikainen, Henrik Mäkinen (varajäsen), Juha Leppänen ja Hannele Paukama. Etualalla sihteeri selkä kuvaan päin. Hallituksen jäsenistä Mika Röyskö puuttuu kuvasta.

kuva2


VEE-6 on varsin sopiva rekisterinumero tälle mallille. Levityksistä voi kuka tahansa päätellä, että tässä ei taida olla aivan tavallinen Clio.

Myös edestä katsottuna auto näyttää vauhdikkaalle.


Käyttöautolla on todellakin hienot uudet tilat esitellä Renaultin mallistoa. Siellä oli oikein ilo kävellä ja katsella autoja, kun tilaa riitti.

kuva3

Hetki, jota useammassa perheessä emännät taitavat pelätä. Isännät päässeet täyden tarjouspöydän kimppuun ja koska kyseessä on ohittamattomia Renault-tarjouksia, niin saattaa siinä muutama euro kulua vaikka Käyttöauto on alentanutkin hintoja. Jälleen oli tarjolla monenlaista tuotetta erittäin edullisesti. Saapa nähdä, onko tämän kesän kokoontumisissa puuviiloitettujen kojetaulujen buumi.

kuva4


Vuosikokous on juuri alkamassa mutta sitä ennen Käyttöauto jakoi kaikille paikalle saapuneille hienon nahkaisen Renault-lippiksen, josta tulee varmasti ensi kesän hitti.Kokouksen jälkeen siirryttiin syömään Käyttöauton tiloissa olevaan kiinalaiseen ravintolaan. Ranskalaiset autot ja kiinalainen ruoka ovat varmasti parempi yhdistelmä kuin kiinalaiset autot ja ranskalainen ruoka vaikka Ranska tunnetaan myös keittiöstään. Ruoka oli hyvää, joten jos olette ajelemassa Tampereella päin ja etsitte joskus ruokapaikkaa, niin käykää kokeilemassa. Harvoin sitä saa syödessä ihailla Renaultin mallistoa.


Juttua riitti myös ennen kotiinlähtöä.

Kiitokset Pirkanmaan Käyttöautolle, joka on ystävällisesti tarjonnut jo muutaman vuoden ajan paikan vuosikokoukselle sekä onnistunut aina yllättämään harrastajat edullisilla kerholaisille suunnatuilla tarjouksilla ja muilla pikku yllätyksillä.

kuva5

Vuosikokouskin on hyvä paikka harrastaa hieman kierrätystä eli jälleen kerran tehtiin löytöjä takakonteista ennen kotiinlähtöä. Vielä on hyvin aikaa saada auto kesäkuntoon, joten pieni rompetori on aina paikallaan.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
postia@renaultkerho.net