Vuosikokous Tampereella 18.3.2000

Vuosikokous pidettiin Tampereella Pirkanmaan Käyttöautossa. Paikalle oli tullut porukkaa oikein mukavasti, noin 50 henkeä.

Alla muutama kuva tapahtumasta.

kuva

Kari tarkastamassa pienoismallitilannetta, joka olikin erittäin hyvä. Maahantuojista Pirkanmaan käyttöautolla on ehdottomasti parhaat valikoimat. Arvatenkin myös kauppa kävi. Kuulimme, että vitriini oli ehtinyt tyhjentyä jo kolme kertaa ennen vuosikokousta, sillä muutkin paikalla käyneet olivat huomanneet hyvät valikoimat.

kuva

Pirkanmaan käyttöauto oli varannut hyvin tarjolle erilaista Renault-aiheista tavaraa, kuten esimerkiksi kuvan takit, jotka olivat edullisen hintansa ansioista suosittuja. Tulemme varmasti näkemään näitä kesän kokoontumisissa. Niihin kun vielä ompelee kerhon kangasmerkit ....

kuva

Kuva itse kokouksesta. Kokousasiat käytiin tuttuun tapaan ripeästi läpi. Muut asiat -kohdassa keskusteltiin vilkkaasti erilaisista asioista ja hyviä ideoita pyritään toteuttamaan tulevaisuudessa. Paikalle oli tullut niin paljon väkeä, että kaikki eivät valitettavasti mahtuneet kunnolla istumaan vaan osa kuunteli kokousta käytävän puolella. Tarjolla oli perinteiseen tapaan kahvia ja pullaan, josta kiitos Pirkanmaan käyttöautolle.

kuva

Vuosikokouksen jälkeen järjestettiin huutokauppa, jossa harrastajat tyhjensivät kukkaronsa ja saivat vastikkeeksi kaikenlaista Renault-tavaraa, esim. kuvassa näkyvät konjakkilasit huudettiin suorastaan säädyttömän halvalla.

kuva

Tässä tehdään vielä viimeisiä huutoja. Hyvin järjestetty, sillä ostaja pääsi valitsemaan, mitä halusi huutaa.


Club Renault de Finlande ry
Tämän sivun kuvat on ottanut Jorma Peisalo, oikeudet pidätetään.
Postia kerholle postia@renaultkerho.net